(Foto: Henning Larsen og Tredje Natur)

Museumsbyggeri til 263 millioner kr. i udbud i den nye bydel Vinge

Slots- og Kulturstyrelsen har fået til opgave at opføre en fælles magasinløs­ning for Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet. Magasinet skal benyttes til en mere sikker og optimal opbevaring af både biblioteksmateriale og kulturhistoriske genstande.

Projektet udbydes i begrænset udbud med forhandling som totalentreprise med omvendt licitation med en økonomisk ramme på i alt 263 millioner kroner eksklusive moms.

Målet med udbuddet er at etablere et fællesmagasin, som opfylder de projektspecifikke krav til blandt andet byggeri, indeklima og funktioner, og derudover er målet at opføre et magasin, som giver mest mulig kapacitet inden for den fastsatte økonomiske ramme.

Fællesmagasinet skal placeres inden for et udvalgt projektom­råde på ca. 10 ha, på en på forhånd udpeget byggegrund i Vinge i Frederikssund Kommune. Den endelige grundstørrelse fastsættes efter kontrahering med den vindende totalentreprenør og på baggrund af den kon­krete projektudformning. Der skal laves lokalplan for byggeriet.

Det er planen, at der skal gennemføres forhandlinger med forven­teligt fire prækvalificerede tilbudsgivere. Der er frist for anmodning om prækvalifikation senest fredag den 19. januar 2018 kl. 12.00.

Læs også: Første spadestik på AP Pensions milliardsatsning i Vinge





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder