International enighed om Danmarks advokattop

Endnu en international advokat-site har nu publiceret deres vurdering af de bedste ejendomsadvokater i Danmark.

Og ligesom da Legal500 for en måneds tid siden udvalgte deres favoritter er det nøjagtig de samme, der ligger i top på Chambers & Partners, der kalder sig selv verdensledende, når det gælder undersøgelser af klienttilfredshed: Accura, Kromann Reumert og BechBruun.

Det er især Accuras overbevisende mange transaktionssager, der har bragt det forholdsvis unge advokatkontor helt i top, mens Kromann Reumert og BechBruun som landets største og næststørste advokatfirma naturligt har store ejendoms- og entrepriseafdelinger med højt specialiserede kompetencer.

I Accura er det Jon Dyhre og Henrik Groos, der bliver fremhævet hos Chambers & Partners, hos Kromann Reumert er det Flemming Horn Andersen og Thomas Albrectsen og hos BechBruun er det Torben Schøn.

I kategori 2 fremhæver Chambers & Partners Plesner Svane Grønborg og i kategori 3 Gorissen Federspiel Kierkegaard, Hjejle Gersted Mogensen, Horten Law Firm, Rønne & Lundgren samt Viltoft & Høberg-Petersen.

Rankingen er udarbejdet på basis af en reseachers besøg i Danmark i 1-2 uger om året. Den pågældende researcher besøger de forskellige advokatfirmaer, der præsenterer sig. Researcheren spørger samtidig om synet på konkurrenter, og beder om at få navne på klienter, som de kan interviewe om firmaets performance. På den baggrund udarbejdes rankingen. Dermed skal rankingen også tages med et vist forbehold, da der kan være advokatfirmaer, som er respekterede i Danmark men som slet ikke indgår. I forhold til internationale klienter betyder rankingen dog en del.

Læs mere på www.chambersandpartners.com og på www.legal500.com

Billede: Accura er igen hos Chambers and Partners med helt i top på den internationale ranking-liste. Her partner Henrik Groos.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder