Ny direktør i Københavns Ejendomme er tidligere direktør i Høje-Taastrup Kommune

48-årige Mikala Kreiser er fra årsskiftet ny ejendomsdirektør i Københavns Ejendomme og Indkøb. Hun kommer fra en stilling som adm. direktør i ITK 2. Her har hun siden 2012 arbejdet med udvikling og gennemførelse af afklarende og kompetenceudviklende forløb på beskæftigelsesområdet.

Mikala Kreiser har tidligere været socialdirektør i Høje-Taastrup Kommune, direktør i KL og kontorchef i Arbejdsmarkedsstyrelsen og Finansministeriet.

– Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med chefer og medarbejdere – og Københavns Kommunes forvaltninger – at fortsætte det spændende og ambitiøse arbejde med at drive og udvikle de fysiske rammer for kommunens aktiviteter. Også indkøbssamarbejdet ser jeg meget frem til. Der er allerede høstet mange gevinster på indkøbsområdet, og den indsats ser jeg frem til at være med til at fortsætte for at bidrage til det økonomiske råderum for udviklingen af velfærden for københavnerne, siger Mikala Kreiser.

Som direktør i Københavns Ejendomme & Indkøb får Mikala Kreiser ansvaret for cirka 840 ledere og medarbejdere, 850 ejendomme og indkøb for mere end 6 milliarder kr. om året. Mikala Kreiser bliver samtidig en del af koncerndirektionen i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Læs også: Københavns Kommune køber grund ved siden af Royal Arena til 3. Ørestad-skole





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder