Salling Rooftop er nomineret til Builing Awards i kategorien Byudvikling

Enggaard-Rambøll-samarbejde er blevet et af de mest besøgte steder i Jylland

– Vi havde slet ikke turdet drømme om så imponerende besøgstal, siger Salling-direktør Marianne Bedsted til DR om den halve million mennesker, der allerede siden sommeren har besøgt Salling Roof Garden.

Salling besluttede sig i 2016 at udnytte deres tagareal og åbne det op for byen og dets turister. Og det har været en kæmpe succes, efter at Rambøll og A. Enggaard er blevet færdig med at udforme og bygge konstruktionen.

Højdepunktet er en ‘skywalk, som hænger direkte over gågaden, med en glasrude i bunden, hvor gæster kan kigge 27 meter direkte ned. Men der er også en scene, salg af mad og drikke samt en 360 graders panorama udsigt.

– Intentionen har været, at skabe en rustik og urban pendant til den mere raffinerede og elegante ”Rainbow Panorama” på toppen af Aros, oplyser Rambøll.

Læs også: Arosia forventer at investere 450-600 millioner kr. i Aarhus Midtby





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder