Efterspørgsel på udlejningsboliger bekræftes af AP Pensions nybyggeri

Siden AP Pension åbnede op for udlejning af de 102 lejligheder i det spritnye, Arkitema Architects-tegnede boligbyggeri tæt på Valby Parken, er det strømmet ind med boligansøgninger.

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas står for både udlejning, administration og drift af udlejningsejendommen i Valby. Udlejningschef i Deas, Lasse Rüsz, har bemærket, hvordan efterspørgslen har været høj, lige siden de blev sat til leje i foråret.

– Valby er blevet et yderst attraktivt område at bo i som følge af byudviklingen. Samtidig ligger de 102 lejligheder centralt, ikke langt fra Toftegårdsplads og med kun 10 minutter til Rådhuspladsen med S-tog, bil eller cykel, siger han.

Byggeriet er opført med lejlighedsopgange og rækkehuse i varierende højde – op til 6. etage. Der er lejligheder i størrelsesordenen 60-175 kvm med blandt andet fælles tagterrasser og et attraktivt gårdmiljø. Derudover ligger Valby Parken lige om hjørnet.

– Vi ønskede at skabe et miljø i harmoni med det historiske industrikvarter, men som samtidig bød på moderne, alsidige boliger med utroligt spændende arkitektur. Vi mener, at vores bidrag har klaret netop dette. Når vi samtidig kan sikre vores pensionskunder et godt afkast, vinder alle parter, siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme.

Læs også: Første lejligheder solgt i 5 milliarder kr. projekt på Grønttorvet

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder