Solstra: Vi fortsætter med plan A

Danmark fik som bekendt ikke lægemiddelagenturet til København, da der blev stemt om placeringen mandag eftermiddag. Det har ærgret danske politikere og lægemiddelindustrien især. Hvis de andre EU-lande havde valgt København ville Solstra, der ejer bygningen, hvor kvm. var reserveret, med ét have lejet resten af Copenhagen Towers i Ørestad ud. Der var tale om cirka halvdelen af bygningens 43.000 kvm.

Ifølge Solstra kommer det ikke til at have andre konsekvenser end, at dialogen med mulige fremtidige lejere nu genoptages.

– Det havde været fantastisk, hvis det var sket, men vi må jo bare gå tilbage til plan A som er at fortsætte udlejningen. Her er der ikke så meget nyt. Vi var i gang med en god proces med en god lejersammensætning med bl.a. Novo Nordisk og Vestas. Vi har en del fremtidige lejere i pipelinen, og nu vil vi gå ind og genoptage dialogen, siger Oscar Crohn fra Solstra.

Læs også: Godt nyt for Copenhagen Towers: København hitter blandt de ansatte i lægemiddelagenturet

Læs også: Delacour flytter til kontor med en af Københavns bedste udsigter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder