Deas henter ny direktør for foreninger hos Cobblestone

Jesper Moe er 42 år og kommer til Deas med mere end 20 års erfaring med administration af foreningsejendomme, bl.a. fra stillingen som administrationschef i Cobblestone Property Management.

Som afdelingsdirektør bliver Jesper Moes primære fokus at fastholde høj kundetilfredshed, styrke og udvikle kunderelationer samt styrke leverancerne til Deas’ over 950 andelsbolig- og ejerforeninger samt grundejerforeninger.

Jesper Moe overtager posten efter tidligere afdelingsdirektør Per Holm, som efter eget ønske fortsætter som kundeansvarlig for en række større foreninger i Deas. Per Holm vil fremadrettet ligeledes være ansvarlig for kommerciel support inden for foreningsområdet samt endvidere arbejde med forretningsudvikling og kundeorientering.

Deas administrerer over 950 andelsbolig- og ejerforeninger samt grundejerforeninger fra kontorer i København, Aalborg og Aarhus.

Læs også: Ny account manager til Deas i Aarhus

Læs også: Deas er ikke længere til salg





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder