Lars Winther bliver ny projektudviklingschef i MT Højgaard

Lars Winther bliver del af MT Højgaards ekspanderende afdeling for projektudvikling og offentlig-privat partnerskab. Her skal han arbejde med udviklingen af en række større bolig- og erhvervsprojekter.

Lars Winther kommer senest fra et job som ejendomsdirektør i Dagrofa-koncernen, og han har tidligere været i blandt Catella, været underdirektør i ATP Ejendomme i næsten 8 år, projektudviklingschef Skanska og ejendomschef i det daværende Bastionen.

– Jeg ser frem til, at blive del af en meget kompetent og professionel projektudviklingsorganisation og virksomhed i det hele taget. Projektudvikling i MT Højgaard er udpeget som et strategisk vigtigt forretningsområde, og jeg oplever, at virksomheden over de seneste år har opbygget en særdeles stærk pipeline af både aktuelle og kommende projekter. Sammen med mine nye kolleger ser jeg frem til at medvirke til at skabe gode projekter for vores kunder og os selv, siger Lars Winther.

Læs også: MT Højgaard skal stå for første fase af IKEA-varehus ved Dybbølsbro

Læs også: Første spadestik på AP Pensions milliardsatsning i Vinge

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder