Newsec Datea skal udleje 145 Danica-lejligheder centralt i Lyngby

Det hører til sjældenhederne, at der tilbydes 145 nye lejeboliger midt i Kgs. Lyngby, men det er netop hvad det nye boligprojekt Kanalvejshusene byder på. Lejlighederne er opført af Danica Ejendomme og ligger på Kanalvej lige over for Lyngby Storcenter og i gåafstand til Lyngby Hovedgade.

Newsec Datea står for udlejningen og præsenterer projektet med åbent hus i to prøvelejligheder hver søndag. De første lejligheder er klar til indflytning i februar 2018.

– Det centrale Kgs. Lyngby er et eftertragtet sted at bo, og ambitionen med Kanalvejshusene er at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig med komfort, funktionalitet og en god beliggenhed, siger udlejningschef Stine Dyrby, Newsec Datea.

Kanalvejshusene er tegnet af Henning Larsen Achitects, som er en af Danmarks største og mest anerkendte arkitektvirksomheder. Tegnestuen står også bag Microsofts nye domicil, der er nabo til Kanalvejshusene.

I Kanalvejshusene kan man vælge mellem 2-5 værelses lejligheder – fra 64 til 173 kvadratmeter, og de har alle lysindfald fra flere sider gennem store vinduer fra gulv til loft. Lejlighederne har lyse køkkener fra Invita, og badeværelserne er indrettet med Invita baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche.

De fleste af lejlighederne har store altaner, og alle beboere har adgang til den store fællesterrasse på første sal. Alle lejligheder har endvidere depotrum i lejligheden, og det er muligt at leje p-plads i parkeringskælderen under boligerne.

Stueetagen i byggeriet kommer efter planen til at rumme dagligvarebutik, fitnesscenter og restauranter placeret ud til et centralt torv.

Læs også: Newsec Datea henter afdelingsdirektør i Danske Bank

Læs også: Tidligere ejendomsmægler køber erhvervsejendom til 47 millioner kr. i Hillerød





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder