Frederiksborggade 7

Strøgejendom solgt til tysk investor, der ejer én dansk ejendom i forvejen

Der er sket en markant stigning i antallet af internationale transaktioner på Strøget over de seneste år, og det netop afsluttede salg af Frederiksborggade 7 er endnu en til statistikken. Sælger af ejendommen er det London-baserede selskab, Marylebone Asset Management Limited, imens køber er den tyske fond Quadoro Doric Real Estate GmbH, som med denne erhvervelse har gjort deres entre på det danske strøgejendomsmarked.

Det er dog ikke den første ejendom, som Quadoro har erhvervet i Danmark. i 2015 købte tyskerne en kontorejendom på 5000 kvm i Kastrup af Skanska, der havde bygget ejendommen, som ligger lige overfor Den Blå Planet med udsigt til Øresund. Den blev erhvervet til Quadoros bæredygtige fond Notenstein Sustainable Real Estate Europe. Quadoro har investeringer for omkring 1,1 milliarder euro i Europa. Moderselskabet Doric Group har investeringer for 8,2 milliarder dollar.

Alléen 2 i Kastrup

Frederiksborggade 7 er en 1339 kvm stor blandet bolig- og erhvervsejendom, hvoraf det ene erhvervslejemål er udlejet til Espresso House. Med salget følger endvidere en byggetilladelse, som giver køber mulighed for, at etablere en eksklusiv 156 kvm stor butik med direkte adgang fra Frederiksborggade.

– Der er tale om et ombygningsprojekt, som vil kunne øge ejendommens værdi mærkbart. Projektet involverer foruden en omdannelse af stue- og kælderplan til et regulært butikslejemål, en inddragelse af ejendommens gårdareal, som skal forbinde for- og baghus og dermed øge antallet af kvadratmeter til udlejning, siger Lars Engel, erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv København.

Etableringen af den ny butik forventes påbegyndt primo 2018, og projektet er endnu et eksempel på tendensen, hvor stadigt flere investorer på Strøget vælger at inddrage gårdarealer og utidssvarende butikslokaler, som ombygges til moderne butikker med store glasfacader.

Læs mere: Tysk ejendomsinvestor køber sin første ejendom i Danmark

Læs mere: Nordhuset i Scanport opnår højeste miljøcertificering

Læs mere: Skanska udvikler 30.000 kvm. til Ferring i Scanport





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder