Jes Severinsen skal tiltrække investorer til Odense

– Vi har indtil nu fokuseret på tiltrækning af virksomheder på baggrund af de stærke klynger vi har i Odense, og som har givet os vækst. De metodikker, vi har brugt i forhold til virksomhedstiltrækning, har vi tænkt, at vi også kunne bruge i dialogen med ejendomsinvestorer, siger tiltrækningschef Joost Nijhoff, Odense Kommune.

Derfor har Odense Kommune skabt en stilling, der skal fokusere på at servicere både nye og eksisterende investorer såvel fra lokalt hold som nationalt og internationalt og ikke mindst skabe nye kontakter og netværk for at udbygge investeringerne. Valget er faldet på Jes Severinsen, der dermed skifter fra afdelingen Bystrategi.

– Sagsbehandlerne er jo ikke opdraget til tidlig dialog eller opsøgende arbejde, men det kan være i forbindelse med de første kontakter, at de gode projekter bliver skabt, og den dialog skal Jes nu tage, siger Joost Nijhoff.

Jes Severinsen kommer i første omgang til at fokusere på at skabe kontakt til investorerne og gøre opmærksom på investeringsmulighederne omkring letbanens knudepunkter og OUH.

– Allerede nu er der identificeret en række knudepunkter og områder langs tracéet, hvor der er mulighed for pæne værdistigninger, når letbanen kommer i gang, og det vil jeg tage som udgangspunkt i arbejdet med at bygge bro mellem pengene og projekterne i de kommende år, siger Jes Severinsen, der får titel af Investment Manager Real Estate i Odense Kommune. Han har tidligere været specialkonsulent indenfor det bystrategiske område, chefkonsulent i Fredericia C og i Aabenraa kommune og byplanlægger i Kolding Kommune. Jes Severinsen har en master i byplanlægning fra Aalborg Universitet.

Læs det store regionstema om Odenses nyeste transaktioner og investeringer i Estate Magasin nr. 5

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder