Lisette Østergreen Nielsen. Foto: Nordicals

Udlejningschef forlader Nordicals efter ti måneder

Lisette Østergreen Nielsen forlader posten som udlejningschef i Nordicals København til fordel for et job hos Jeudan.

Her er hun tiltrådt en ny stilling som kundechef.

Skiftet sker ti måneder efter, at hun tiltrådte Nordicals København.

Hun kom til erhvervsmæglerkæden fra Deas, hvor hun har haft en lignende stilling.

Nordicals oplyser til Estate Media, at man har fundet Lisette Østergreen Nielsens afløser, men at man endnu ikke kan sætte navn på det offentligt.

Lisette Østergreen Nielsen har mere end 10 års erfaring fra ejendomsbranchen og før Deas, var hun Senior Associate hos Cushman & Wakefield RED.

Derudover har hun arbejdet hos flere af de førende danske ejendomsadvokater.

I forbindelse med Lisette Østergreen Nielsens tiltræden i Nordicals, ansatte man også Ida Marie Pontoppidan, der ligeledes kom fra Deas.

– I 2024 skruer vi op for ambitionerne i København med det mål for øje at kunne yde en endnu stærkere rådgivning i et stadigt mere komplekst ejendomsmarked. Det indebærer blandt andet, at vi gearer op i vores udlejningsafdeling, hvor vi i Lisette og Ida Marie har fået et stærkt mix af erfaring og talent. Jeg glæder mig til at bringe deres kompetencer i spil i organisationen og op mod vores kunder, lød det i begyndelsen af året fra adm. direktør i Nordicals, Erik Andresen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder