Newsec Dateas Aarhus-afdeling flytter til tidligere Arla-domicil

Newsec Datea har de seneste år fået flere kunder, projekter og medarbejdere. Det gælder også i virksomhedens afdeling i Aarhus, der gennem en årrække har haft adresse på Viby Ringvej. Aarhus-afdelingen har inden for de sidste par år fået seks nye medarbejdere, så kontoret nu tæller i alt 26 medarbejdere indenfor administration af ejendomme, centre og foreninger samt udlejning af boliger og erhvervsejendomme.

Væksten i antallet af medarbejdere giver behov for mere plads, og derfor er Aarhus-kontoret netop flyttet til nye og større lokaler.

Den nye adresse er Skanderborgvej 277, 8260 Viby J. Her har Newsec Datea overtaget nyistandsatte lokaler på 1. sal i det tidligere Arla-domicil, som i dag huser flere forskellige virksomheder.

De nye lokaler er cirka 200 kvadratmeter større end de hidtidige faciliteter. Newsec Datea har selv stået for at indrette og designe lokalerne, så de understøtter samarbejde på tværs blandt kontorets medarbejdere.

– Vi glæder os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i de nye lokaler, hvor vi har optimale forhold for vores forretning og plads til yderligere vækst og udvikling, siger administrationschef Rene Hougaard fra Newsec Datea i Aarhus.

Læs også 24-årig forfremmet til industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus

Læs også Administrationshuset skifter navn til Cobblestone





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder