Peter Morgan, PFA Ejendomme.

Sådan vil PFA sælge ud af sin portefølje

PFA er Danmarks største institutionelle ejendomsinvestor. Pensionsselskabet har investeringer i ejendomme for 99 milliarder kr. og overgås kun af Nrep, der primært investerer for eksterne investorer via en række fonde.

Selskabet, der i næsten 10 år er blevet frontet af Michael Bruhn, har nu fået ny Head of Real Estate, Peter Morgan, og hans opgave er blandt andet at nedbringe porteføljen. Men han afviser, at der kommer til at ske et brandudsalg.

– Vi vil fortsætte i flere af de projekter, hvor vi er i gang, men der bliver tale om en tilpasning.

PFA har allerede via nedskrivninger og frasalg nedbragt porteføljen fra 114 milliarder kr. til 99 milliarder kr., men der vil altså blive tale om, at der fortsat skal ske en justering.PFA investerer primært i boliger og logistik, mens appetitten på for eksempel butikscentre ikke er eksisterende.

Hvorhenne der skal skæres i porteføljen kan du høre mere om i interviewet med Peter Morgan nedenfor, der blev optaget på Ejendomsdagene.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder