Vi er stolte af, at vi har tilført København et flot kontorbyggeri, siger adm.  direktør for Danica Ejendomme, Michael Nielsen. Foto: Estate Media.

Postbyen er Årets projekt: – Vi er stolte

Postbyen, der blandt andet indeholder Danske Banks nye hovedsæde, vinder torsdag aften Estate Medias ejendomspris, Årets projekt.

– Vi er utrolig glade for postbyen. Vi er stolte af, at vi har tilført København et flot kontorbyggeri, siger adm.  direktør for Danica Ejendomme, Michael Nielsen og tilføjer:

– Det er kun først etape. Vi arbejder på anden etape, som i de kommende år vil blive taget i brug.

Bag Postbyen står Danica Pension og ATP, Per Aarsleff har været entreprenør og Lundgaard & Tranberg har tegnet domicilet.

Postbyen vinder Årets projekt, fordi det ikke bare er Danmarks største domicil, men også et projekt, der skaber en helt ny bydel ved Hovedbanegården i København. Domicilets fysiske rammer formår at styrke fællesskabet og ikke mindst stoltheden blandt de 7.000 medarbejdere over at være en del af Danske Bank.

Danica har i samarbejde med arkitekterne opført en struktur på 210.000 kvm, der alligevel opleves som hyggelig og imødekommende med store imponerende volumener og alligevel korte afstande.

Udover Danske Banks nye domicil rummer det 210.000 kvm store område 162 lejligheder, 236 hotellejligheder og 1.000 parkeringspladser. De dele af området, der stadig er under opførelse forventes færdiggjort løbende frem mod 2027.

Prisen for Årets projekt går til bedste nye projekt eller projekt-idé i 2023/2024. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig struktur. Andre priser belønner og priser særligt arkitektur, men projektprisen går til den bygherre/team, der har valgt at bevilge pengene og taget risikoen.

De nominerede projekter
Postbyen

Munkebjerg Park

Hotel Royal

Travbyen

Det Gamle Rådhus





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder