Zleeps Core Hospitality overtager også driften af Hotel Marina i Vedbæk

De ansatte på Hotel Marina i Vedbæk kan ånde lettet op, efter at det er kommet frem, at de nye ejere af hotellet fortsætter hoteldriften, som den nye hoteloperatør Core Hospitality skal stå for.

Core Hospitality er en forlængelse af Zleep Hotels og skal drive alt fra hostels til hoteller. Men hvor Zleep Hotels har både brand og drift i modervirksomhedens hoteller, så skal Core Hospitality udelukkende bedrive drift. Core Hospitalitys første kontrakt er med det Ikea-ejede Moxy, som åbner i Sydhavn i slutningen af 2018.

Hotel Marina er således det andet hotel, som Core Hospitality skal drive. Hotellet er kendt for at huse landsholdssamlinger og har 126 værelser. Core Hospitality overtager driften fra januar 2018. Det var First Hotels, der har drevet det indtil nu.

– Vi er godt tilfredse med aftalen, som vi har lavet med Core Hospitality, som vi anser som en professionel hoteloperatør med en stærk organisation. Vi regner med, at Core Hospitality vil hæve niveauet af driften af hotellet og dermed danne et stærkt grundlag for den fremtidige udvikling af Hotel Marina, siger Henrik Westermann, der er advokat hos Bruun-Bech, der repræsenterer den nye – og stadig ukendte – ejergruppe.

Imens overgangen mellem ejere og hoteloperatør finder sted, vil en plan for udviklingen af Hotel Marina tage form.

Læs også: Hotel Marina købt af investorgruppe, der vil fortsætte driften

Læs også: Zleep starter nyt hoteloperatørfirma som skal drive Ikea-hotel





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder