Søren Lykke og Julie Helweg. Foto: Proark.

Michael Kaa udnævner topchef-par

Michael Kaa Andersens selskab, Proark, har udnævnt Julie Helweg og Søren Lykke som nye co-ceo’s fra 1. august.

Ifølge selskabet sker udnævnelsen for at styrke Proarks vækst og konsolidere strategien.

Julie Helweg blev hentet til Proark sidste august som chef for ESG. Efter udnævnelsen vil ESG stadig høre under hende, men hun vil også få ansvaret for HR, grønne initiativer og den daglige drift. Søren Lykke vil have fokus på den finansielle strategi, vækst og fusioner og opkøb.

– Det kræver meget både af én selv og af ens Co-CEO at dele ansvaret. Der skal være helt klare linjer, hvilket vi selvfølgelig har sørget for. Søren og jeg klikker utroligt godt og har arbejdet tæt sammen i det sidste år, siger Julie Helweg til Estate Media i forbindelse med udnævnelsen.

Samtidig peger hun på, at co-CEOs er noget man ser i stadig stigende grad rundt om i verdenen.

– Det åbner op for muligheden for at favne bredere i virksomheden. Det gør, at vi kan påtage os flere arbejdsopgaver ned i organisationen, sikre at hver eneste medarbejder bliver hørt, og samtidig have en sparringspartner til de vigtige beslutninger, siger Julie Helweg.

Det nye chef-par overtager direktørposten fra Allan Kaae Jacobsen.

Han fortsætter som en del af ledelsen, hvor han fremadrettet vil have fokus på hotelporteføljen, som han har en lang erfaring for.

Søren Lykke og Julie Helweg vil de kommende måneder på at udarbejde en strategi frem mod 2030, som de derefter vil implementere.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder