Adm. direktør, partner og stifter Peter Haaber, Zleep Hotels. Foto: Zleep Hotels

Peter Haaber: – Der er krisestemning, men det er ikke en krise

Hotel Holding, der står bag Zleep Hotels og Core Hospitality, og ejes af familien Haaber har iværksat en rekonstruktion af selskabet efter et underskud på 49 millioner kr. før skat i 2023.

Den fremgår af selskabets regnskab.

– Der er krisestemning, men jeg vil ikke kalde det krise, for vi har kæmpet med det gennem flere år, siger Peter Haaber, der er adm. direktør i Hotel Holding til Børsen.

Af regnskabet fremgår det, at de har iværksat en restrukturering af selskabets og koncernens kapitalforhold, hvor selskabet har indgået bindende aftale med tredjemand som forventer at generere positive pengestrømme for selskabet og koncernen på cirka 40-50. millioner kr.

Restruktureringen skal styrke både selskabets og koncernens kapitalberedskab og dermed understøtte selskabets fortsatte drift.

Årsagen til rekonstruktionen skal, udover det store underskud, findes i, at selskabets kortfristede gældsforpligtelser overstiger selskabets omsætningsaktiver og selskabets økonomiske udvikling indikerer usikkerhed om selskabets fortsatte drift.

Overfor Børsen forklarer Peter Haaber det store underskud med, at koncernen har åbnet for mange nye hoteller i selskaberne Zleep Hotels og Core Hospitality.

Han beskriver det som det værst tænkelige tidspunkt at åbne hoteller på, og henviser til coronanedlukningerne.

Alligevel er Peter Haaber fortrøstningsfuld i forhold til det kommende år, da driften på de enkelte hoteller er i “fornuftig”, og han forventer et lille plus på bundlinjen i selskabet Hotel Holding for 2024.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder