Anders Rose Topp. Foto: Presse

ATP Ejendomme får ny chef for investeringer

Anders Rose Topp er ny head of investments i ATP Ejendomme.

Han afløser Michael Wive, der rejser til Norge ved udgangen af august.

Som head of investments får Anders Rose Topp blandt andet ansvaret for ATP Ejendommes transkationener på det danske ejendomsmarked og selskabets udviklingsprojekter.

– Jeg ser frem til at dykke ned i ejendomsinvesteringerne og arbejde med denne aktivklasse. Jeg glæder mig særligt til samarbejdet med CIO André Scharf, udvikling og ledelse af Investment-teamet samt at lære de øvrige dygtige kollegaer i ATP Ejendomme at kende.

Hos ATP Ejendomme er CIO André Scharf glad for at få Anders Rose ombord.

– Vi har de seneste år eksekveret på en ambitiøs investeringsstrategi, som koncentrer vores portefølje omkring de større byer i Danmark. Det er en strategi, som vi også vil forfølge de kommende år, og hvor Anders med sin brede erfaring inden for investeringer og transaktioner passer perfekt ind til at fortsætte arbejdet med at tilpasse vores portefølje til strategien, siger André Scharf.

Anders Rose Topp har været en del af ATP i mange år, men rykker altså nu over i ATP Ejendomme.

Hos ATP har han blandt andet arbejdet med internationale investeringer og han har i alt været i virksomheden i over ni år.

Før sin tid hos pensionsselskabet var han i over syv år tilknyttet revisionsselskabet EY.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder