(Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech)

Delacour flytter til kontor med en af Københavns bedste udsigter

360 graders udsigt over København og Øresund, gode fælles faciliteter og kontor i et af de mest ikoniske byggerier i København. Det er fremtiden for advokatfirmaet Delacour’s ansatte i København, som flytter deres aktiviteter fra midt i København til den nye bydel i Nordhavn.

Med udlejningen i Siloerne er der tale om et moderne domicil med gode mødefaciliteter på toppen, og med en kantine, der fører direkte til en tagterrasse med en fantastisk vandudsigt, oplyser Thor Heltborg og Jette Henningsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har stået for udlejningen.

Kontorerne er formet som et ottetal, og Delacour lejer således et halvt ottetal, hvilket giver 1100 kvm at sprede sig på.

Det er ATP Ejendomme, der ejer bygningen, som stod færdig i sin nuværende form i 2014, efter den blev “genopført” af NCC.

Læs også: NCC har fundet nye lejere til 553 kvm. kontor iPortland Towers





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder