Janne Schmidt er ny udlejningschef hos Velkomn. Foto: Velkomn.

Velkomn henter profil fra Heimstaden

Ejendomsselskabet Velkomn har netop ansat Janne Schmidt som ny udlejningschef.

Hun startede 1. juni og kommer fra en stilling som Head of Letting hos Heimstaden. Før det har hun været mere end 20 år hos HD Ejendomme som udlejningschef, inden virksomheden blev solgt til Heimstaden i 2021. Det er derfor heller ikke første gang, at Janne Schmidt skal arbejde sammen med Peter Uldall Borch, som er adm. direktør hos Velkomn. Han har nemlig tidligere været direktør i HD Ejendomme.

Den nye ansættelse kommer omtrent samtidig med, at Velkomn opruster sin portefølje markant med årets hidtil største transaktion, hvor ejendomsselskabet har købt 667 rækkehuse rundt om i landet af Birch Ejendomme. Partnerne har ikke ønsket at opgive det præcise beløb, men Estate Media estimerer, at porteføljen er solgt for godt 1,3 milliarder kr. Det betyder, at transaktionen er næsten dobbelt så stor som årets næststørste handel –  den internationale invester TPG Angelo Gordons salg af en ejendom med 518 studieboliger til den amerikanske kapitalforvalter KKR til et beløb over 600 millioner kr.

Høje ambitioner 
Velkomns udvidede portefølje har sat større krav til virksomheden.

– Vores mission er at skille sig ud på kvalitet og service, og derfor skal vores lejere også have den bedste behandling. Det er Janne garant for, og jeg er meget glad for, at hun har valgt at slutte sig til os i Velkomn, siger adm. direktør Peter Uldall Borch, der ejer Velkomn sammen med den britiske kapitalfond Matter Real Estate.

Janne Schmidts første opgave bliver at stå i spidsen for den løbende genudlejning af netop de 667 nyerhvervede rækkehuse.

– Velkomn er en meget spændende virksomhed, som på kort tid har markeret sig som en seriøs aktør på udlejningsmarkedet i Danmark. De vil være de bedste indenfor udlejning af rækkehuse i Danmark, og dén mission kunne jeg ikke sige nej til, siger Janne Schmidt.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder