Carl-Johan Collet. Foto: Fokus Nordic.

Carl-Johan Collet bliver ny partner i Thylander

Carl-Johan Collet bliver ny partner i ejendomsselskabet Thylander, hvor han overtager ansvaret for rådgivningen af kunder i forbindelse med strategi og eksekvering af direkte investeringer.

Carl-Johan Collet var i mange år en del af Fokus Nordic, hvor han stod for virksomhedens transaktioner, hvilket har givet ham et internationalt netværk.

– Jeg har arbejdet med internationale investorer i mange år, og jeg håber, at jeg kan få gavn af det netværk hos Thylander, siger han til Estate Media og tilføjer:

– Thylanders team er dynamisk, engageret og dybt fokuseret på at skabe kvalitet for lejere og investorer. Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af teamet.

Lars Thylander, Founding Partner i Thylander, har kendt til Carl-Johan Collet i mange år og er meget imponeret af både hans tilgang til arbejdet og de flotte resultater, det har ført med sig.

– Vi er overbeviste om, at Carl-Johans høje faglige niveau og store internationale erfaring vil komme vores kunder til gode fra første dag. Vi har valgt at opgradere dette område, da vi er overbeviste om, at 2024-26 bliver virkelig stærke vintages. Priserne falder, der bliver ikke bygget nyt, og mange analytikere forudser faldende renter. Vi glæder os til at byde Carl- Johan velkommen.

Thylander fokuserede i slutningen af 2023 strategien og ville fremad fokuserer mere på blandt andet rådgivning i forbindelse med direkte investeringer. Partner i Thylander, Jarl Greve mener, at teamet nu er på plads til at eksekvere på strategien med tilførelsen af Carl-Johan Collet.

– Han er den helt rigtige profil til at lede vores satsning på dette område. Han bringer et unikt miks af dyb viden, bredt netværk og passion for at levere det absolut bedste produkt på markedet. Vi er overbeviste om, at vi med Carl-Johan kan sætte endnu mere fart på vores strategi, siger Jarl Greve.

Carl-Johan Collet begynder i Thylander 1. juli.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder