(Foto: Google)

Hotel Marina købt af investorgruppe, der vil fortsætte driften

Det kendte Hotel Marina i Vedbæk har været lukningstruet, men er nu købt af en lokal investorgruppe, som vil drive ejendommen videre med hoteldrift. Det oplyser investorgruppens advokat til Rudersdal Avis.

– Salget er kun lige faldet på plads, og derfor er det sparsomt, hvad vi kan oplyse på nuværende tidspunkt. Men det er tanken med købet, at Hotel Marina skal anvendes til hotel og tilknyttede servicefunktioner, ligesom man ønsker at skabe en bedre sammenhæng mellem hotellet, Vedbæk Havn og stranden, oplyser advokat Henrik Westermann fra Bech-Bruun.

Hotel Marina er kendt for at huse herrernes fodboldlandsholds samlinger.

– Jeg er glad for, at der nu kommer nogle stærke, professionelle folk, som vil påtage sig opgaven med at føre hotellet videre. For det havde været rigtig trist at have de tomme bygninger stående. Jeg hæfter mig ved, at det er en professionel investorgruppe, der nu har overtaget hotellet, som samtidig støtter op omkring, at Hotel Marina igen skal være en aktiv medspiller for livet i og omkring Vedbæk by. Det synes jeg, tegner lyst for fremtiden, siger Rudersdals borgmester Jens Ive til avisen.

Læs også: Petter Stordalen: Vi kommer til at skabe et nyt Nyhavn på Postgrunden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder