Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme.

Rejsegilde for helt nyt boligområde

Pensionskassen AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, har med totalt entreprenøren 5E Byg netop holdt rejsegilde for det nye boligområde, Trekanten.

Området kommer til at bestå af 75 rækkehuse i Aarhus-bydelen Brabrand.

Rækkehusene, som er tegnet af Arkitema, bliver på to forskellige størrelse, 95 0g 115 kvm, fordelt på to og tre etager med fire og fem værelser. De forventes opført i februar 2025.

AP Ejendomme har med totalentreprenøren 5E Byg netop holdt rejsegilde for 75 rækkehuse i Aarhus-bydelen Brabrand. Foto: ATP Ejendomme.

Nogle af rækkehusene kommer til at være ejerboliger.

– Brabrand er med sin placering tæt på Aarhus Midtby et attraktivt område for mange, som er på udkig efter et hus i Aarhus-området. Derfor har vi besluttet, at nogle af boligerne skal være ejerboliger. De private boliger vil give et godt miks til området, hvor Aarhus Kommune gennem de seneste år med sin helhedsplan for Gellerup-kvarteret har arbejdet intensivt for at give området et stort løft, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Vundet udbud i København
AP Ejendomme har vundet By & Havns udbud om at bygge Enghave Brygge i Københavns Sydhavn. Og med salget af Enghave Brygge sætter By & Havn salgsrekord. Det præcise beløb er ukendt, men til Berlingske sagde AP Ejendommes adm. direktør, Peter Olsson, at AP Pension “nok skal bygge for adskillige milliarder kroner”.

AP Ejendomme har vundet retten til at bygge tre boligøer, en erhvervsø og to matrikler på Enghave Brygge. Der skal opføres op mod 1.000 boliger. Det er forventningen hos AP Ejendomme, at de kan komme i gang med projektet i 2025, så de første boliger kan stå klar i 2027.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder