Mette Lybecker Brændgaard. Foto: PR/Lindskov Communication

FB Gruppen henter udviklingschef fra Carlsbergbyen

FB Gruppen fortsætter med at opruste organisationen med profiler fra Carlsbergbyen.

I november hentede de Jan S. Hansen ind som ny økonomidirektør fra Carlsbergbyen og snart tilføjer de Mette Lybecker Brændgaard.

Mette Lybecker Brændgaard er udviklingschef i Carlsbergbyen og skifter til FB Gruppen 15. maj.

Har tidligere arbejdet sammen
Mette Lybecker Brændgaard, der er uddannet ejendomsmægler, bliver ny salgs- og marketingchef FB Gruppen.

Hos FB Gruppen kommer hun til at lede marketing, salg og udlejning til private og erhverv. For salg og udlejning af erhverv får hun selv en aktiv rolle i markedet.

Mette Lybecker Brændgaard har før sin tid i Carlsbergbyen været ejendomsmægler først hos RealMæglerne og senere i projektafdelingen hos EDC Poul Erik Bech.

I sin tid hos EDC stod hun for både at sælge og udleje FB Gruppens boliger på blandt andet Teglholmen og Islands Brygge, og derfor har hun godt kendskab til organisationen, som hun nu bliver en del af.

– Jeg er rigtig glad for at vores veje nu forenes igen. Jeg ser frem til at kunne yde mit bidrag til næste fase af FB Gruppens udviklingsrejse, siger hun.

Ændret strategi
FB Gruppen er i øjeblikket igang med udviklingen af bydelen Holbæk Have med op mod 1.000 boliger, og 1.600 boliger i Søkvarteret, der udgør den østlige del af Nærheden i Høje-Taastrup Kommune.

Selskabet strategi har de senere år ændret sig fra at købe, bygge og sælge til nu at beholde en del af de ting, som FB Gruppen bygger.

Det er netop derfor, at tiden var rigtig til at ansætte en profil som Mette Lybecker Brændgaard, fortæller Hans-Bo Hyldig.

– Med stadigt flere lejemål i eget regi har vi behov for en anden organisation, der ikke kun er gearet til salg og markedsføring, men også til udlejning og genudlejning. Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til Mette, som har mange års erfaring fra branchen med netop dette, siger Hans-Bo Hyldig.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder