Parken. Foto: 3

Afgørende nyt for Parken

Udsigterne til en større renovering af Parken i København er blevet markant lysere.

I sidste uge besluttede København Kommune på et fortroligt punkt på dagsordenen i borgerrepræsentationen at forlænge hjemfaldspligten for Danmarks nationalstadion med 70 år.

En beslutning der vækker glæde i Parken Sport & Entertainment, der ejer Parken.

– Vi er meget tilfredse med den beslutning, der er truffet, siger direktør Jacob Lauesen.

På nuværende tidspunkt skal Parken Sport & Entertainment aflevere Parken tilbage til Københavns Kommune i år 2060 på grund af hjemfaldpligten. Men den nye ændring sikrer, at hjemfaldspligten kan forlænges til 2090.

– Den mulighed vil vi naturligvis undersøge, så Parkens hjemfaldspligt kan blive forlænget, siger Jacob Lauesen.

Berør 1.000 ejendomme i København Kommune
Regelændringen er ikke en særregel for Parken.

Hjemfaldspligten gælder i dag 1.000 ejendomme i Københavns Kommune og de ejendomsejere vil også kunne søge om udskydelse af hjemfaldspligten.

Det er dog ifølge FCK ikke en gratis omgang at forlænge hjemfaldspligten.

– En eventuel forlængelse vil koste et betragteligt beløb, og vi vil derfor bruge den kommende tid på at sætte os grundigt ind i den konkrete beregningsmodel, der skal benyttes til at udregne prisen for en eventuel forlængelse, siger Jacob Lauesen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder