Pernille Knudsen. Foto: Real Care

Ny forperson skal styrke Real Care

Pernille Knudsen, viceadministrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening (DA), er indtrådt som bestyrelsesforperson for den velgørende organisation, Real Care.

Real Care består af virksomheder fra ejendomsbranchen, og som arbejder for at hjælpe udsatte børn og unge i Danmark.

Med Pernille Knudsen i spidsen, håber Real Care, at kunne vokse fra det fundament, som organisationen i dag står på.

– Hun kommer med viden og perspektiver fra både det private arbejdsmarked og den politiske verden. Pernille bidrager ikke kun til at kvalificere vores indsats for at hjælpe udsatte børn og unge, men også at styrke Real Care som organisation. siger direktør og stifter, Line Skovfred.

Real Care er stiftet i 2022 på initiativ af Line Skovfred. Organisationens øvrige bestyrelse består af næstforperson, Rikke Lykke plus bestyrelsesmedlemmer; Lars Thylander, Carsten Gørtz Petersen, Tobias Vieth, Bo Rygaard, Line Gadegaard Rasmussen og Per W. Hallgren.

Pernille Knudsen mener, at det er unikt, at Real Care samler virksomheder fra en specifik branche, i ønsket om at binde både virksomheder, civilsamfund og kommuner sammen for at hjælpe en meget sårbar gruppe i vores samfund. Derfor glæder hun sig også til at komme i gang med arbejdet.

– Jeg er begejstret for at stå i spidsen for en gruppe virksomheder, der tager ansvar for at bidrage til løsningerne. På den korte bane skal vi have flere virksomheder til at forpligte sig til at tage det ansvar. De unge er fremtidens arbejdskraft, og vi er som samfund helt afhængige af, at de trives, siger hun.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder