Foto: Home Erhverv Nordsjælland.

Tidligere Nordicom-direktør sælger Helsingør-ejendom for 35 millioner kr.

Home Erhverv i Helsingør har solgt den markante ejendom Strandborg, der huser værtshuset af samme navn, på hjørnet af Bramstræde og Strandgade i Helsingør for Real Estate Developments til ejendomsselskabet Jørgen Rudolf Olsen.

Real Estate Development er ejet af Gunnar Kristensen, der er mest kendt i ejendomsbranchen som hovedmanden bag  ejendomsselskabet Nordicom.

Udlejningsejendommen – som er beliggende ved indgangen til Helsingørs gågader og tæt på musik- og kulturstedet Toldkammeret – består af 13 beboelses lejligheder foruden en cafe, et værtshus, og en butikslejlighed udlejet til en vinhandel.

 – En af de afgørende elementer for køber var ejendommens placering i det historiske Helsingør og den direkte adgang til havnen og Kronborgs volde. Ejer ønsker selv – en dag – at flytte til Helsingør og bebo en af de 13 lejligheder, da hun allerede er en hyppig gæst i byen, siger indehaver Mikkel Søby, Home Erhverv Nordsjælland.

Ejendommen på 1.526 kvm. er solgt for 35 millioner kr. svarende til en kvm. pris på 22.940 kr. per kvm.

Real Estate Development har ifølge egne oplysninger ejendomme i Horsens, Kolding, Høje Taastrup, Helsingør, Ballerup og Varde.

Hør mere om ejendomsmarkedet i Helsingør og Nordsjælland den 5. oktober.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder