Niklas Høg-Andersen er udlejningschef hos Engel & Völkers Commercial. Foto: Engel & Völkers Commercial.

Engel & Völkers Commercial laver ny udlejningsafdeling: Jeudan-profil skal stå i spidsen for den

Engel & Völkers Commercial har ansat Niklas Høg-Andersen som ny udlejningschef for en nyoprettet udlejningsafdeling med fokus på København og Storkøbenhavn.

Målet med den nye afdeling er at kunne tilbyde kunderne en endnu stærkere og bredere rådgivning inden for alle segmenter, forklarer Christian Metellus, Partner hos Engel & Völkers Commercial.

Skal bygge afdelingen op
Niklas Høg-Andersen kommer til virksomheden efter flere år hos Jeudan.

Hos Jeudan har han arbejdet med udlejning af kontorer i det centrale København i næsten seks år, hvoraf de sidste tre år som salgschef.

Med ansættelsen af Niklas Høg-Andersen ønsker Engel & Völkers Commercial at styrke sin satsning i udlejningssegmentet. Niklas Høg-Andersen vil få ansvaret for at opbygge udlejningsafdelingen, så den i løbet af de næste par vil rumme 2-3 personer.

Christian Metellus er glad for at kunne byde Niklas Høg-Andersen velkommen.

– Han har en imponerende track record og erfaring fra Jeudan, der gør ham til den ideelle kandidat til at opbygge vores udlejningsafdeling, siger han.

En mulighed for at skabe et bæredygtigt fundament
Niklas Høg-Andersen ser frem til at komme i gang med sit nye job.

– Det bliver spændende at være med til, at etablere udlejningsafdelingen hos Engel & Völkers Commercial. Det er en mulighed for at skabe et bæredygtigt fundament og yde en service, der ikke kun opfylder, men overstiger kundernes forventning, siger han.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder