Boligmarkedet står foran afgørende år

Boligmarkedet står overfor et afgørende år i 2024. Befolkningen vokser, og i nogle områder af landet bliver der flere ledige boliger samtidig med, at der mangler andre typer.

Det er et af de vigtige omdrejningspunkter, der kommer til at afgøre, hvor det kan være en god ide at udvikle boliger i 2024. Men der er både på mikro- og makroplan stadig flere ting, man er nødt til at tage alvorligt i ejendomsbranchen.

Derfor er der også allerede forventninger til årets Boligdagene, der netop kommer til at sætte boligmarkedet i fokus. Det er blot en ud af en lang række konferencer, som skal være med til at skabe omdrejningspunktet i ejendomsbranchen i 2024.

Alle konferencer, som udbydes af Estate Media, bliver sammensat ud fra et mangeårigt indblik i de nyeste tendenser og trends.

– Når man er markedets vigtigste nyhedsmedie, så har vi samtidig mulighed for at følge udviklingen så tæt, at vi altid sikrer os, at indhold og oplægsholdere er så relevante som muligt i forhold til den aktuelle udvikling, siger konferencechef Kim Plesner, der netop nu skriver på alle årets programmer.

Estate Media starter ud med Estate Outlook den 17. januar, der giver et indblik i året, der gik og hvad der kommer til at ske i 2024. I 2023 var flere af konferencerne udsolgt, men som oftest er der på nuværende tidspunkt pladser på de fleste.

Følgende konferencer bliver en del af 2024-programmet i et forsøg på at ramme præcis det, der kommer til at optage branchen. Og udover Boligdagene, så kan det ikke overses, at boligmarkedet får en stor indflydelse og dermed plads på adskillige af dem.

Er du enig i valget af emner eller har du specifikke forslag til, hvad der skal inkluderes i de enkelte programmer, så er du altid velkommen til at skrive til konferencechef Kim Plesner på plesner@estatemedia.dk.

Alt indhold bliver nøje udvalgt og kurateret på samme måde som i alle artikler på Estate Media.

 

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder