Anette Grotum, managing director, Deas Asset Management. Foto: Deas

Deas indgår aftale Frederiksberg Boligfond

Deas Asset Management har  underskrevet en aftale med Frederiksberg Boligfond, der betyder, at Deas fremover skal udvikle og drifte 16 ejendomme for boligfonden.

Det oplyser Deas i en pressemeddelelse.

Anette Grotum, managing director, Deas Asset Management, udtrykker stolthed over, at aftalen er blevet indgået.

– Fonden har med sine formål en anden profil end mange af vores andre kunder, og vi glæder os til at arbejde sammen og iværksætte en række initiativer for at støtte op om fondens fremtidige økonomi og ejendommenes vedligehold i boligfondens spændende portefølje, siger hun.

Samarbejdet mellem Deas og Frederiksberg Boligfond er ikke helt nyt.

Deas har siden begyndelsen af 2021 været fast samarbejdspartner med Frederiksberg Boligfond med ansvaret for administrationen af boligfondens ejendomme og fondsadministration.

Det nye er, at Deas har fået et egentlig asset management-mandat-

Frederiksberg Boligfond forklarer, at man har valgt Deas på baggrund af blandt andet det samarbejde, der allerede eksisterer.

– Vi har prioriteret, at vores asset management-mandat skal varetages af en partner, der matcher vores værdier i Frederiksberg Boligfond. Det gælder eksempelvis på den grønne dagsorden, og her er DEAS det helt rette match, når vi fremover skal udvikle og drifte porteføljen, siger formanden for Frederiksberg Boligfond, Flemming Brank.

Efter salget af tre udlejningsejendomme i foråret 2023 ejer Frederiksberg Boligfond 16 udlejningsejendomme på Frederiksberg. De er alle bygget i perioden 1918-1938.

Fonden har til formål at søge at fremme boligkulturelle og boligproduktive formål i Frederiksberg Kommune, herunder deltage i projekter vedrørende byfornyelses-, boligforbedrings-, ældrebolig- og ungdomsboligudvikling eller lignende sociale formål.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder