Peter Mering. Foto: Vidensbyen

Peter Mering stopper som ejendomsdirektør i Danica

Direktør for Danica Ejendomme Peter Mering er fratrådt sin stilling som ejendomsdirektør i Danica Ejendomme.

– Da mit helbred desværre ikke er så robust, som det kunne være, fratræder jeg min stilling som ejendomsdirektør i Danica Ejendomme per 15 september 2017, skriver Peter Mering i en kommentar til ændringerne på Linkedin, der på kort tid afspejlede, hvor stort et netværk Peter Mering har med over 60 kommentarer og tilkendegivelser.

Peter Merings opgaver overtages dels af nuværende COO i Danica Ejendomme André Scharf, der bliver ny adm. direktør i Danica Ejendomsselskab ApS, og dels af projektdirektør Robert Nellemann, der overtager ansvaret for alle udviklingsprojekterne.

Fremadrettet vil Peter Mering på væsentligt nedsat tid fungere som Senior Advisor primært som bestyrelsesmedlem i en række Danica ejendomsselskaber og derudover som Danicas repræsentant i en række ejendomssammenhænge. Peter Mering har blandt andet siddet i bestyrelsen og været aktiv i opbygningen af Lyngby som Vidensbyen.

Peter Mering var i 15 år Head of Real Estate i SEB Pension og har siden november 2012 været den øverst ansvarlige i Danica Ejendomme.

Ejendomsporteføljen i Danica Ejendomme udgør 10-12 procent af Danica Pensions samlede investeringer og er en af Danmarks største. Porteføljen fordeler sig med 50 procent butikscentre, 33 procent kontorer og 17 procent boliger spredt ud over Danmark på gode lokale beliggenheder, med hovedvægten i Storkøbenhavn og dernæst Aarhus, Odense, Aalborg samt Trekantområdet.

Læs artiklen fra 2015 med Peter Mering i Estate Magasin – Ejendomme for 23 milliarder kr. her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder