Marmorvej i Nordhavn. Foto: CPH Erhverv

Spekulativt byggeri åbner fuldt udlejet

PensionDanmarks opførsel af et nyt stor kontorbyggeri i Nordhavn startede spekulativt og med en jagt på lejere.

I denne uge er kontorbyggeriet på Marmorvej 2-8 åbnede og det uden en kvm. tomgang.

Det oplyser CPH Erhverv, der har stået for udlejningen.

Frem til ugens åbning var det kendt, at SAP Danmark og Nilfisk ville leje 60 procent af det 12.500 kvm store kontorlejemål.

Men de sidste 40 procent var ikke afsat. Før nu.

Fonden Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping har sat sig på 3.181 kvm af kontoret, mens den sidste lejer, der fortsat er hemmelig, lejer 1.155 kvm.

Begge lejere flytter ind i deres respektive lejemål i første kvartal 2024.

En markant investering
– Den nye bygning på Marmorvej udgør en investering i størrelsesordenen 400 millioner kr., så vi er meget glade for at kunne indvie ejendommen med fuld udlejning af kontorarealerne, siger ejendomsdirektør Marius Møller fra PensionDanmark, og understreger at de har været glade for samarbejdet med CPH Erhverv.

Byggeriet blev som beskrevet sat i gang uden lejere, derfor er Lars Westall, partner i CPH Erhverv, meget glad for at være kommet helt i mål.

– Vi har gennem flere år samarbejdet med PensionDanmark, og vi er stolte over, at alle lejere til kontorarealerne på Marmorvej 2-8 allerede er på plads, selv om hovedstaden har omkring 400.000 ledige kontor-kvadratmeter, siger han.

Sådan fordeler kvm’erne sig i Marmorvej-bygningen:

  • SAP Danmark: 3.583 kvm
  • Nilfisk: 3.207 kv
  • Fonden Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping: 3.181 kvm
  • Hemmelig lejer: 1.155 kvm

Ud over kontorarealer svarende til halvanden fodboldbane rummer Marmorvej 2-8 et fælles mødecenter, terrasser og medarbejderbistro på øverste etage – drevet af Cheval Blanc – og i gadeplan 425 kvadratmeter, som skal udlejes til f. eks. butik eller café. Ejendommen ligger i gåafstand til metro og S-tog og desuden tæt på motorvejsnettet, og ejendommens to bygningskroppe er forbundet med en karakteristisk gangbro.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder