Marlene Mørup Damgaard-Sørensen. Foto: C.F. Møller

C.F. Møller opruster med markedschef

Arkitektvirksomheden C.F. Møller har  ansat Marlene Mørup Damgaard-Sørensen i en nyoprettet stilling som markedschef.

Opgaven bliver at fortsætte den positive udvikling både nationalt og internationalt i samarbejde med C.F. Møllers øvrige ledelse.

Med ansættelsen ønsker C.F. Møller at styrke sin position i Danmark og i udlandet.

Adm. direktør i C.F. Møller, Lone Bendorff, fremhæver, at Marlene Mørup Damgaard Sørensen derudover kommer til at skulle bidrage til tidens grønne omstilling og integreret design, hvor både bygning, inklusive indretning og inventar, og landskab er tænkt som en helhed med fokus på at skabe trivsel for både mennesker og miljø.

– En af Marlenes nøglefunktioner bliver at være i direkte dialog med vores kunder og sammen udvikle nyskabende arkitektur, der understøtter den grønne omstilling, siger Lone Bendorff.

Marlene Mørup Damgaard-Sørensen havde første arbejdsdag 1. november.

Hun er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og har oparbejdet en bred faglig erfaring med udvikling og realisering af byggerier fra ansættelser ved blandt andet Cebra, Aart architects og Schmidt Hammer Lassen.

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med et århundredes prisvindende projekter i Norden og resten af verden.

I dag har C.F. Møller cirka 350 medarbejdere med kontorer i Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmø og Berlin. Der arbejdes for tiden på projekter i Norden og Nord- og Mellemeuropa.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder