Mikkel Westfall og Josephine Malling. Foto: Act Architects

ACT Architects opruster med dansk designer

Den danske designer Josephine Malling skal stå i spidsen for ACT Architects nye afdeling for Interior Design og Space Planning.

Det oplyser selskabet onsdag.

Med den nye afdeling bliver designstrategi og indretningskoncepter en fuldt integreret del af den danske tegnestues arbejde.

Adm. direktør i ACT Architects, Mikke Westfall, mener, at tegnestuen og Josephine Malling har en fælles forståelse for, hvordan arkitektur og designstrategi får stor værdi af et tæt samspil, hvor vi gør os umage for at skabe tidløse løsninger sammen.

Dertil kommer, at Josephine Malling har været en del af tegnestuens hold det seneste år, hvor hun blandt andet har haft fokus på at skabe løsninger til fremtidens arbejdsmarkedet.

– Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at hun er den helt rigtige til at lede vores projekter inden for space planning og indretning, siger Mikkel Westfall.

Josephine Malling bliver fast tilknyttet virksomheden efter seks år som selvstændig. Hun glæder sig over, at samarbejdet nu bliver endnu tættere.

– Det føles som et naturligt skridt, efter jeg i vores samarbejde har oplevet en tilgang til projekterne, som taler direkte til mit professionelle hjerte, siger hun.

Josephine Malling har tidligere stået i spidsen for interiørkoncept og indretning af Carlsbergs nye hovedsæde, ligesom hun har været drivkraften bag omfattende renoveringer og nyindretninger af en række domiciler for større kapitalfonde og advokatselskaber i København. Desuden har Josephine Malling stået bag den omfattende renovering og skabt designkonceptet til den æstetiske opgradering af Melsted Badehotel.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder