Mikael Fogemann. Foto: PFA

Mikael Fogemann bliver ny ejendomsdirektør i Formuepleje

Få de væsentligste jobskifter i ejendomsbranchen i din indbakke med Estate Medias nyhedsbrev – tilmeld dig her.

Mikael Fogemann bliver ny ejendomsdirektør i PFA Ejendomme fra februar næste år.

Han kommer fra en stilling som ansvarlig for Direct Real Estate hos Danmarks største ejendomsinvestor, PFA Ejendomme.

Mikael Fogemanns fremtid har været uvis siden slutningen august, hvor det kom frem, at han stopper i PFA Ejendomme som led i en omstrukturering. Han har været i PFA siden 2016.

Selv påpeger Mikael Fogemann, at han har haft flere overvejelser som sin fremtid.

Jeg har i en periode overvejet, om jeg skulle etablere et ejendomsselskab, hvor godt købmandskab og fokus på den optimale oplevelse hos slutkunden kunne forenes.

Men midt i den proces dukkede Formuepleje op.

– Jeg ser det som en spændende mulighed for at fortsætte udviklingen og eksekveringen af ejendomsstrategier i regi af deres platform. Jeg glæder mig til samarbejdet og ser meget frem til at møde de nye kollegaer, når jeg træder ind ad døren den 1. februar næste år, siger Mikael Fogemann.

– Han har dyb indsigt
Peter Kjærgaard, adm. direktør i Formuepleje, er glad for at kunne byde Mikael Fogemann velkommen.

– Mikael kommer med en bred erfaring fra blandt andre landets største ejendomsinvestor. Han har dyb indsigt i hele processen omkring at finde, analysere, erhverve, drive og sælge ejendomme og projekter. Det kommer vi til at få stor gavn af hos Formuepleje, siger han.

Hos Formuepleje vil ejendomme som noget nyt indgå i kapitalforvaltningen.

Dermed bliver de en del aktivklasserne i investeringsløsningerne og således mere tilgængelige for kunderne. Afdelingen hører under investeringsdirektør Rasmus Cederholm, der tiltrådte jobbet hos Formuepleje lige efter sommerferien.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder