Director i CRBEs capital markedsafdeling, Christopher Elgaard Jensen. Foto: CBRE

CBRE henter profil ind: – Han vil tilføre os en betydelig værdi

Få de væsentligste jobskifter i ejendomsbranchen i din indbakke med Estate Medias nyhedsbrev – Tilmeld dig her.

CBRE udvider deres capital markets-hold med Christopher Elgaard Jensen, der kommer med cirka ti års erfaring fra nogle af Danmarks store ejendomsvirksomheder.

Christopher Elgaard Jensen skifter til CBRE 1. november og får titel af director.

Den nye tilføjelse til CBREs hold har tidligere været tilknyttet Sadolin & Albæk, DEAS Asset Management og Colliers.

Med et fokus tidligere i sin karriere på internationale investorer vil Christopher Elgaard Jensen spille en afgørende rolle i at udvide og styrke CBREs markedsandele og relationer til klienter, fortæller executive director & head of capital markets, Christian Bro Jansen.

– Vi er meget glade for at byde Christopher Elgaard Jensen velkommen til vores team. Hans indtræden markerer et vigtigt skridt i vores vækstrejse, og jeg er overbevist om, at han vil tilføre betydelig værdi til vores klienter og bidrage til at styrke vores position som branchens førende inden for ejendomsinvestering.

Christopher Elgaard Jensen er mere end glad for sit skifte.

– Jeg er begejstret for at blive en del af CBRE og være en del af et dynamisk og dygtigt team. Jeg ser frem til at skabe merværdi for vores kunder og bidrage til at positionere os stærkere som markedsledere inden for vores område.

Med ansættelsen af Christopher Elgaard Jensen, håber CBRE at styrke virksomhedens position i markedet.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder