Frederik Hvidt er Head of Associations i Newsec. Foto: Newsec

Ny chef i Newsec: – Vi skal hele tiden stræbe efter at give den bedste kundeoplevelse

Få de seneste jobskifter i ejendomsbranchen i din indbakke med Estate Medias nyhedsbrev – Tilmeld dig her.

Newsec Property Asset Management har hentet 38-årige Frederik Hvidt til som ny Head of Associations, eller ny chef for foreningsområdet om man vil. Han begyndte i jobbet 1. oktober.

Frederik Hvidt kommer fra en stilling i svenske Tetra Pak AB, hvor han har haft ansvaret for virksomhedens facility services i ti lande.

– Jeg kommer ind med en kommerciel tankegang, hvor målet er hele tiden at have kunden i fokus og altid stræbe efter at give kunderne den bedste oplevelse.

Frederik Hvidt er ny i ejendomsbranchen, men har været leder gennem flere år.

– Hvis man spørger min chef, så er jeg ikke hentet hertil på grund af mine dybe faglige evner. Jeg er her, fordi jeg ved noget om ledelse, og hvordan man får sat kunderne i fokus i en virksomhed.

Adm. direktør i Newsec, Julie Rømsing glæder sig over tilføjelsen af Frederik Hvidt.

– Jeg er glad for at få en så kompetent profil som Frederik med ombord i Newsec. Med det kendskab, jeg har til ham, så er Frederik ekstremt dygtig til at drive og forbedre servicekulturer og har en stærk værdibaseret ledelsestilgang, som jeg mener er en af hans vigtigste styrker. Sammen med vores dygtige medarbejdere i Associations er jeg overbevist om, at vi kan styrke, udvikle og løfte vores services og kerneydelser med vores foreningskunder i centrum.

Skal stræbe efter den bedste kundeoplevelse
Som chef for foreninger i Newsec bliver Frederik Hvidts mål, at udvikle og pleje de ydelser som Newsec i dag tilbyder godt 1000 ejer- og andelsforeninger. I dag hjælper Newsec blandt andet i forbindelse med regninger, de assisterer ved bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, tinglysning, vedligeholdelsesprojekter og flere andre ting.

Altsammen også ydelser, som Frederik Hvidt kommer til at have fokus på fremadrettet.

– Vi skal hele tiden stræbe efter at give den bedste kundeoplevelse.

Topstyring og frisættelse af medarbejderne
Og hvordan gør man så det?

Ifølge Frederik Hvidt starter det indefra i Newsec – og fra ham som leder.

– Der skal være en vis form for topstyring, samtidig med at vi sætter medarbejderne fri.  Vi skal finde en balance, hvor der sker en prioritering og opfølgning fra toppen af og så en endnu større involvering af medarbejderne. Hvis der ikke er en styring fra toppen af, så risikerer vi at sætte for meget ukoordineret og ufokuseret i gang.  Det skal være et mix af, at vi relativt hurtigt melder ud, hvilken retning vi skal i inden for Associations, og derefter arbejder  i den retning. Samtidig vil jeg gerne opbygge en kultur, hvor medarbejderne tør lave fejl, og hvor de samtidig tør tage beslutninger i hverdagen.

Hvordan de tanker konkret kommer til at udfolde sig i Newsec er endnu for tidligt at sige.

Frederik Hvidt og hans team sidder og arbejder på det i de her uger.

Allerede nu er han dog sikker på, at når strategien er klar, så skal den langt længere ud end en Power Point-præsentation og et par road shows.

– Målsætningen er, at den enkelte medarbejder skal kunne se sig selv i det, vi laver, og så hvordan de bidrager til at nå vores mål.

– Vi skal huske at fejre sejrene
Men selvom strategien for Associations ikke er klar til at blive fuldt præsenteret, har Frederik Hvidt skitserne til en plan for afdelingen i fire punkter:

1. Newsec skal forsat have høj fokus på basisleverancen til kunderne.

– Prisen og tiden skal overholdes, og så skal produktet selvfølgelig være så godt som overhovedet muligt. Dertil kommer, at vi skal udvikle vores ydelser f.eks. indenfor grøn omstilling.

2. Newsec skal kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i branchen.

– Kampen om talent er stor, og Newsec skal tiltrække folk ved blandt andet at være kendt for faglighed, passioneret kollegaskab og gode udviklingsmuligheder.

3. Frederik Hvidt vil dyrke en værdibaseret ledelse, hvor kvalitet, ejerskab og ordentlighed er i fokus.

– Værdierne skal være med til at skabe tryghed hos medarbejderne. Newsecs værdisæt er en vigtig del af vores overordnede strategi ’Foundation for Growth’ – det skal jeg også hjælpe med at få udlevet bedst muligt i mit forretningsben.

4. Endelig skal medarbejderne have det sjovt, samtidig med at projekterne er undervejs.

– Nogle gange skal vi huske at stoppe op og fejre sejrene og evaluere på de nederlag, vi også kommer til at opleve.

Rømsing vil have fokus på kundetilfredshed
Tilbage i slutningen af juni gik adm. direktør Julie Rømsing ud i Estate Media og fortalte, at det var tid til at gøre noget dramatisk anderledes i Newsec.

Det skete kort inden, at selskabet fremlagde et regnskab, der havde meget tilbage at ønske.

– Hverken økonomi eller kundetilfredshed er, hvor den skal være, og derfor er der en grund til, at vi skal gøre noget dramatisk anderledes. Lige nu er vi ikke stolte over resultaterne, men det bliver vi næste år og i hvert fald året efter, lød det fra Julie Rømsing, der fremlagde en plan, der flugter med de tanker som Frederik Hvidt fremlægger.

Rømsings plan var ligeledes en firepunktsplan.

  • Ændring af struktur
  • Styr på basisleverancerne til kunder
  • Opdatering af it-systemerne
  • Øget fokus på automatisering

Få dage efter Julie Rømsings interview med Estate Media, præsenterede Newsec Asset Management et underskud på næsten 17 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder