Niclas Milvertz bliver ny landechef i Danmark for Quantum.

Ung i Ejendom-talent bliver landechef i Danmark: Jeg er beæret

Niclas Milvertz bliver ny landechef for Quantum i Danmark.

Skiftet sker i forbindelse med Quantums indtog i Danmark med købet af Beckmanns Tårn og Villum Hus i Carlsberg Byen. Samtidig bliver 28-årige Niclas Milvertz en af de yngste landechefer nogensinde i Danmark.

– Jeg er ydmyg og beæret over at få denne her position og få muligheden som 28-årig, siger han til Estate Media.

Niclas Milvertz forlader i forbindelse med skiftet Thylander, som han har været hos i seks år.

– Det er et stort skifte og det største i min karriere. Jeg er født og opvokset i Thylander, og det har derfor været et stort skridt for mig, men timingen er rigtig. Jeg vil gerne sige tusind tak til Lars Thylander og Henrik Køhn. De har kastet mig for løverne fra dag et, hvilket har medført en meget stejl læringskurve. 

Niclas Milvertz var sidste år med på Estate Medias liste over de 35 største talenter i ejendomsbranchen.

Vil være en central aktør i Danmark
Quantum er et af Tysklands førende ejerledede kapitalfonde inden for fast ejendom.

Ifølge Niclas Milvertz har Quantum med åbningen af det første kontor uden for Tyskland i virksomhedens historie en klar målsætning om at blive en central og markant aktør på det danske ejendomsmarked.

Quantum gør ikke noget halvt, og det gør vi heller ikke med vores entre i Danmark. Købet i Carlsberg Byen er et trophy asset for os, og noget som både vi og Carlsberg Byen er stolte af. Boliginvestering bliver et kerneområde for os i Danmark, men vi kigger selvfølgelig også på andre segmenter som light industriel, kontor og butik. Og vi er allerede på udkig efter de næste investeringer i Danmark, siger Niclas Milvertz og påpeger, at kombinationen af beliggenhed, en grøn profil og god kvalitet er afgørende for Quantum.

Danmark er et safe-haven
I forbindelse med købet i Carlsberg Byen vurderer flere aktører, at prisen for købet ligger på mellem 700 millioner kr. og 1,1 milliarder kr. 

Dermed er det en af de største handler i Danmark i år, og også en handel, der stikker ud i forhold til det generelle marked, der er stagneret. 

Alligevel har Quantum været klar til at lave en stor investering.

– Danmark er fortsat et safe-haven for udenlandsk kapital, og vi ser en fortsat stigende stabilitet på rente- og inflationsmarkedet, siger Niclas Milvertz.

Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus står færdigt i foråret 2025 vil de rumme i alt 20.200 kvm og godt 200 lejligheder.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder