Daugaard Pedersen har hovedsælde på Merkurvej i Kolding. Foto: Daugaard Pedersen

Ny lokalplan baner vejen for kæmpe byggeri

Byggeriet af en ny retailpark med plads til 18-20 butikker går snart i gang i Skives vestlige udkant. Det er entreprenør- og udviklingsselskabet Daugaard Pedersen fra Kolding, der med en ny lokalplan snart kan gå i jorden med projektet, der ligger i umiddelbar nærhed af det nuværende City Vest-butikscenter.

Den nye lokalplan giver mulighed for at bygge 22.000 kvm butiksareal, hvoraf dagligvarer højst må udgøre 600 kvm. Der vil derfor hovedsageligt være tale om boksbutikker, ligesom lokalplanen  også åbner mulighed for caféer, restauranter, legeland, fitnesscenter og andre sportsfaciliteter.

Der er tale om en investering på op imod 350-400 millioner kr., og hos Daugaard Pedersen gælder man sig til endelig at komme igang med byggeriet.

Elgiganten og Power har lavet aftaler allerede
– Vi har fra begyndelsen haft store ambitioner for projektet, og vi er bevidste om, hvor stor en forandring dette vil være for byen. Det forpligter at få den tillid og mulighed, og derfor glæder vi os til, at vi hen ad vejen kan åbne mere op for planerne og fortælle, hvilke butikker, der er med i projektet, siger Anders Bech Mathiesen, der er projektdirektør i Daugaard Pedersen.

Allerede sidste år kunne Elgiganten fortælle, at man har indgået aftale om at åbne en Elgiganten-butik på 2000 kvm i det nye butiksområde, og at butikken forventes at kunne slå dørene op i slutningen af 2024.

Ifølge Skive Folkeblad er der på nuværende tidspunkt indgået aftale med otte butikskæder, og foruden Elgiganten drejer det sig blandt andet om konkurrenten Power.

Daugaard Pedersen har mange års erfaring med udvikling af retailparken som den, der er på vej i Skive.

Selskabet har tidligere stået for opførelsen af lignende centre i blandt andet Næstved, Fredericia, Roskilde, Esbjerg og Glostrup.

 

Udkast til, hvordan butikscentret i Skive kan ende med at se ud. Fra lokalplanforslaget.

 

Læs mere Daugaard Pedersen køber 45.000 kvm til opførsel af butikker i Roskilde

Læs mere Kolding-koncern etablerer 12.000 kvm. butiksområde i Glostrup

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder