(foto: Newsec Datea)

Newsec Datea udlejer 27 boliger i Hillerød efter første åbent hus

Interessen for det nye boligprojekt Tækkerhusene i Hillerød er stor. Over 200 interesserede lejere strømmede til, da Newsec Datea for første gang præsenterede de nye lejeboliger ved et Åbent Hus-arrangement.

26 ud af 27 lejligheder blev reserveret i løbet af dagen, mens den sidste lejlighed blev reserveret dagen efter. De 27 boliger er klar til indflytning 1. december 2017. I løbet af 2018 følger anden og tredje etape af byggeriet med endnu 57 lejeboliger.

– Vi oplever overvældende stor interesse for Tækkerhusene. Hillerød får mange nye tilflyttere i disse år, og Tækkerhusene er attraktivt sted at etablere sig for både børnefamilier, par, singler og seniorer. Vi glæder os til kunne tilbyde flere lejligheder i næste etape, som man allerede nu kan skrive sig op til, siger Stine Dyrby, udlejningschef i Newsec Datea.

Tækkerhusene rummer både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder med en god beliggenhed tæt på midtbyen. Lejlighederne ligger i et roligt kvarter med få hundrede meter til indkøbsmuligheder og naturområdet Bøllemosen lige rundt om hjørnet. Newsec Datea står både står for udlejningen og den daglige drift af ejendommene.

Læs også: PFA og Momentum+ bygger 10.200 kvm. hotel og boliger på Markedspladsen i Hillerød





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder