Christian Lindskov Alsø. Foto: ISS.

Topchef i ISS Danmark stopper

ISS’ danske topchef, Christian Lindskov Alsø, har meddelt, at han stopper som adm. direktør i virksomheden. Han bliver på posten indtil oktober, mens jagten på hans afløser foregår.

Christian Lindskov Alsø blev adm. direktør i 2020 og har været i selskabet i knap 10 år. I den kommende tid vil han – foruden at passe den danske forretning i ISS – fokusere på, hvad han skal i sit arbejdsliv.

– Det har været en fantastisk rejse gennem de seneste 10 år i ISS. Jeg er utrolig taknemmelig for de muligheder, jeg har fået undervejs, og jeg vil altid se ISS som en fantastisk virksomhed med dygtige kolleger, som gør en forskel for andre. Men efter 10 år i ISS har jeg valgt at stoppe op og tage en pause, hvor jeg skal bruge tid sammen med min familie og reflektere over, hvad der skal være næste skridt i min karriere, siger Christian Lindskov Alsø.

ISS er en af verdens største udbydere af facility management og har globalt over 300.000 ansatte. Selskabet blev grundlagt i 1901 og har hovedsæde i København. I april 2023 indtrådte ejendomsprofilen Kadir Ünver i selskabets bestyrelse. Det kan du læse mere om her.

Ifølge Carl-Fredrik Bjor, adm.direktør i ISS Northern Europe, er der tale om et stort tab for virksomheden.

– Selvom jeg er ked af Christians beslutning, så har jeg fuld forståelse for, at han nu vil prøve noget andet efter 10 år i ISS. ISS Danmark er et meget bedre sted, end da Christian kom til i 2020. Christian har stået i spidsen for en succesfuld turnaround af den danske forretning, og han efterlader et ISS Danmark, som har et solidt kommercielt momentum. Et godt fundament, som jeg er sikker på, at resten af den danske landeledelse vil kunne videreføre i de kommende år frem, siger han.

Opsigelsen fra Christian Lindskov Alsø er ikke den eneste ændring i ISS Danmarks ledelse. Selskabet har også fundet en ny økonomidirektør i form af 38-årige Martin Kjær Hansen. Han afløser Tom Karlebo, som har siddet i stillingen siden 2020.

Martin Kjær Hansen kommer fra en stilling som Head of Group Finance Operations hos ISS.

Læs også ISS lander tocifret millionkontrakt i Netcompanys nye hovedkontor

Læs også Hun stiller sig i spidsen for de stille helte





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder