Et dronebillede af ejendommen Jernholmen 49, som Bulk Industrial Real Estate ejer. Foto: Bulk Industrial Real Estate

Norsk logistikkæmpe går ind i Danmark – investerer en halv milliard kr.

Endnu et udenlandsk selskab har fået øjne på markedet for logistikejendomme hertillands og har etableret et landekontor i Danmark. Der er tale om Bulk Industrial Real Estate, der indtil videre har afsat en halv milliard kr. til formålet.

Pengene er blandt andet øremærket investeringer i ejendommen Jernholmen 49 på Avedøre Holme, hvor der er etableret 32.000 kvm lager og kontor med mulighed for at udvide med yderligere 17.000 kvm.

Derudover har Bulk Industrial Real Estate købt en grund på 55.000 kvm ved Skandinavisk Transportcenter ved Køge på omkring 55.000 kvm. Her er der mulighed for at bygge op mod 28.000 kvm lager med en loftshøjde på op mod 30 meter.

Bulk Industrial Real Estate er allerede etableret i hjemlandet Norge og i Sverige med en samlet skandinavisk portefølje på omkring tre milliarder danske kr. I forbindelse med den danske satsning  har selskabet oprettet et kontor på Grønttorvet i Valby og ansat Mads Bæk Pedersen som dansk landechef. Han har tidligere været projektchef i Københavns Lufthavn, og før det var den uddannede diplomingeniør ansat hos Niras.

Mads Bæk Pedersen er landechef for Bulk Industrial Real Estate i Danmark. Foto: Bulk Industrial Real Estate

– Med Bulks gennemprøvede løsninger kan vi nu også i Danamrk tilbyde skræddersyede, modulbaserede og skalérbare ejendomme inden for logistik, lager og industri med maksimal fleksibilitet for kunden og minimalt klimaaftryk, siger han.

Bulk Industrial Real Estate er et datterselskab af Bulk Infrastructure Group, der også ejer internationale søkabler og datacentre – blandet andet ét, der ligger ved Esbjerg.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder