Helle Kramer. Foto: Engel & Völkers.

Helle Kramer skal vurdere ejendomme for Engel & Völkers

Helle Kramer bliver tilknyttet Engel & Völkers i København som vurderingsspecialist. Hun er MRICS og uddannet DiplomValuar fra Copenhagen Business Academy, hvor hun også underviser i dag. Helle Kramer har været 24 år i ejendomsbranchen, heraf 19 i Colliers, inden hun stoppede i forbindelse med en omorganisering.

De seneste år i Colliers vurderede Helle Kramer mellem 100 og 200 ejendomme årligt og har solid erfaring med alle typer af erhvervs- og investeringsejendomme.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vurderinger fra vores klienter og kunne ikke forestille os nogen bedre kandidat. Med Helle på holdet vil vi fremadrettet kunne udarbejde vurderinger endnu hurtigere end hidtil og samtidig levere et produkt i meget høj kvalitet, siger partner Christian Metellus, Engel & Völkers Commercial.

Ud over at være ekstern underviser på DiplomValuar fortsætter Helle Kramer også som Head of Letting i Oskar Group foruden at passe sin gård i omegnen af Køge.

Læs også Oskar Group henter ny udlejningschef fra Colliers





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder