Joachim Frank Hansen-Rasmussen, Business Development Manager hos Panattoni Danmark. Foto: Panattoni Danmark.

Amerikansk logistikudvikler opruster i Danmark

Den amerikanske industri- og logistikudvikler Panattoni, som for nylig meldte sin ankomst på det danske marked, har netop oprustet i egne rækker. Der er tale om Joachim Frank Hansen-Rasmussen, som skal være Business Development Manager i selskabet. Han har tidligere været hos Colliers. 

Jeg er begejstret for at være en del af den spændende rejse med Panattoni Denmarks nyetablerede kontor. Denne mulighed kombinerer min passion for ejendomsbranchen og mine kompetencer. Min baggrund de seneste år inden for management consulting, især inden for IT og automatisering, giver mig mulighed for, at jeg kan bringe værdifulde yderligere indsigter på bordet, der er i overensstemmelse med Panattonis vision om at levere exceptionelle ejendomsløsninger, siger Joachim Frank Hansen-Rasmussen.

Panattonis danske adm. direktør, Jacob Widahl, er begejstret over Joachim Frank Hansen-Rasmussens tiltræden. 

Joachim og jeg har haft et godt samarbejde tidligere. Det værdsætter jeg højt, da vi er en lille organisation i Danmark med ambitiøse mål, siger Jacob Widahl.

Panattoni er en amerikansk virksomhed, som blev grundlagt i delstaten Californien i 1986. Virksomheden arbejder på tværs af 53 kontorer i USA, Europa og Indien.

Virksomhedens europæiske hovedkontor ligger i Polen, og selskabet har tidligere lavet projekter for Coca-Cola, Weber, Volkswagen og Amazon. Firmaet har været aktive i Sverige 2021 og gik officielt ind på det danske marked i 2023.

Det er især omkring større provinsbyer som Odense, Herning og Hillerød, at Panattonis danske afdeling ønsker at købe og udvikle grunde.

Læs også Amerikansk udvikler af logistik- og industriejendomme går ind i Danmark

Læs også Logistik er næsten dobbelt så dyrt på Amager som i Hillerød





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder