Smestad T-banestation, som er udgangspunktet for udviklingsprojektet. Foto: Estatenyheter.no

NRE Group investerer i ejendomsprojekt i Oslo

Ejendomsudviklings- og totalentreprenørselskabet NRE Group har via sit norske datterselskab NRE Norway investeret i et byudviklingsprojekt i Oslo, der skal munde ud i 50-70 nye boliger og et betydeligt erhvervsareal.

Købet er sket igennem det til lejligheden stiftede joint venture Smestad Sentrum Utvikling, som ejes i fællesskab med Fearnley Securities – i øvrigt det tredje samarbejde parterne imellem. Derudover kommer detailkoncernen Norgesgruppen også til at være partner i projektet.

Der er tale om to ejendomme i og omkring Smestad Station, der er knudepunkt for to af de T-banestrækninger, der forbinder det vestlige opland med Oslos centrum. Den endelige plan for området er endnu ikke færdig, men Smestad er et prioriteret udviklingsområde for Oslo Kommune.

– Vi glæder os til at komme i gang med at arbejde med denne unikke ejendom, som bliver en central del af udviklingen i Smestad de kommende år, siger adm. direktør i NRE Norway, Allan Sønderbæk.

NRE skal stå for udviklingen af området, mens Fearnley tager sig af udlejning og administration af de eksisterende bygninger.

Læs mere NRE-direktør om usikkert marked: Vi har ro i maven





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder