Jens Petter Hagen er landechef for Nrep i Norge. Foto: Moment Studio, Kontraframe/Thorbjørn Hansen

Nrep-fond investerer lille milliard i norske kontorer

Ejendomsinvestoren Nrep har i stigende grad blikket rettet mod udlandet, når det gælder nye investeringer. Senest har det givet sig udslag i købet af to kontorejendomme i Oslo, som er handlet til en pris af 1,473 milliarder NOK, svarende til cirka 950 millioner danske kr.

Ejendommene er beliggende på centrale placeringer i Oslo på Akersgata og Todenskiolds Gate og er Nreps første kontorejendomme i Norge. Købet er foretaget igennem Value Add-fonden NSF V, og Nrep ser et betydeligt optimeringspotentiale i de to ejendomme, som senest har været ejet af Entra.

Tomgang skal nedbringes
– Der er en del tomgang i ejendommene. Plan- og Bygningsetaten (Oslo Kommunes planafdeling, red.) flytter ud af Akersgata-ejendommen, og så bliver der tilsammen 50 procent ledigt i ejendommene. Det skal løse, samtidig med at vi vil investere en del kapital på at opgradere ejendommene i et bæredygtigsperspektiv, siger Jens Petter Hagen, der er landechef for Norge, til Estate Nyheter, Estate Medias søstermedie i Norge.

Det er blandt andet tanken at investere et tocifret millionbeløb på energibesparende tiltag i de sammenlagt mere end 23.000 kvm.

Står det til Jens Petter Hagen, er det ikke Nreps sidste kontorinvestering i Norge. Selv om udbuddet er begrænset, er efterspørgslen på centrale ejendomme stigende.

– Ambitionen er at øge vores portefølje af kontorbyggeri i Oslo, og vi er klar mere mere tørt krudt til at investere mere i Norge, siger han.

Nrep er en del af den nye koncernstruktur i Urban Partners, der foretager bæredygtige investeringer i blandt andet ejendomme. Læs mere her: Ny struktur skal mere end fordoble investeringerne

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder