Iben Mai Winsløw.
Iben Mai Winsløw

Iben Mai Winsløw fylder 50 i dag

Ejendomsadvokat Iben Mai Winsløw fylder i dag 50. Hun er partner og stifter af Winsløw Advokatfirma og har en række bestyrelsesposter i henholdsvis Windspace A/S, Nordic Solar Energy A/S, Core Bolig VI, i Advokatrådet og i Byggesocietetet København, og Iben Mai Winsløw lægger ikke skjul på, at hvis det er indenfor hendes faglige spidskompetence er hun interesseret i flere bestyrelsesposter, hvis hun kan bidrage.

Iben Mai Winsløw er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1992 og har siden undervist i en 5-årig periode som ekstern lektor. Hun var ansat på advokatkontoret Rønne & Lundgren, nu Lundgrens, inden hun startede egen virksomhed. Hun er i dag med til at udvikle advokatbranchen via sin bestyrelsespost i Advokatrådet, som hun selv betegner som et ”sindssygt spændende arbejde”, fordi advokatbranchens måde at udføre sit hverv på er altafgørende for retssikkerheden, og dermed for hele vores samfundsmodel.

Derfor har Iben Mai Winsløb også været i Grønland flere gange i løbet af det seneste år, hvor hun har været medforfatter til en rapport om retssikkerheden, som efterfølgende har været til høring i Folketinget og øget fokus såvel i medierne som hos politikerne på de udfordringer, der findes i systemet. Og hun stiller gerne op som moderator på Folkemødet på Bornholm, hvor hun i juni styrede debatter om netop retssikkerheden i forvaltningen.

Kombinationen af teori og praksis, der gennemsyrer Iben Mai Winsløws virke har også ført til, at hun er blevet prikket på skulderen af erhvervsministeren til at være et af medlemmerne af Udvalget om en fornyelse af ejerlejlighedsloven.

Her er Iben Mai Winsløw med til at indstille til ministeren, hvordan udvalget ser udfordringer og muligheder i forbindelse med en ændring af de juridiske rammebetingelser i boligmarkedet for investorer og lejere/ejere.

Med den store faglige interesse er der ikke meget fritid tilbage. Derfor prioriterer Iben Mai Winsløw, at den bruges sammen med ægtefællen Jacob  Winsløw, med hvem hun snart har sølvbryllup, og med de to hjemmeboende døtre, 19-årige Marie og 17-årige Barbara, med udgangspunkt i villaen i Søllerød nord for København.

Der er reception for Iben Mai Winsløw og partnerkollegaen Trine Bøgelund-Kjær den 8. september kl. 15-19.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder