Thyge Hansen bliver nu partner i C C Property (Foto: CC Property).

CC Property får 2 nye partnere

I august 2017 er Henrik Lumholdt og Thyge C.D. Hansen indtrådt i partnerkredsen i mæglerfirmaet CC Property.

– Thyge og Henrik er et par erfarne herrer, der vil tilføre CC Property nye kompetencer til gavn for virksomheden og ikke mindst vores kunder. Vi er rigtig glade for, at de begge har valgt at indtræde i partnerkredsen og herved medvirke til at udvikle CC Property, siger CEO Peter Mahony.

 

Henrik Lumholdt er uddannet cand. arch. fra Arkitektskolen i Aarhus med specialer inden for bylivsstudier, levevilkår og fysisk planlægning.

– Henrik har en stærk strategisk forståelse for udvikling af ejendomme og har stor erfaring med forhandling af planprocesser i kommuner, lyder det fra CC Property.

 

Thyge C.D. Hansen er uddannet cand. agro., HD (F)  og PED fra IMD og har en bred strategisk forståelse for investeringsmarkedet, særligt fast ejendom suppleret med praktisk erfaring med investeringsprocesser og eksekvering samt ledelse af virksomhed og ejendomme.

CC Property er stiftet af Peter Mahony og med sig som partnere har han i forvejen den tidligere TopDanmark direktør Birger Grubbe og Jørn Højlund.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder