Lars Rau Brysting. Foto: Deas.

Ny afdelingschef for Deas’ danske asset management-team

Deas Asset Management har fundet afløseren for Anette Grotum, som tidligere i år blev forfremmet til en større lederstilling med fokus på asset management i hele Norden.

I stedet er Lars Rau Brysting udnævnt som ny afdelingschef for det danske asset management-team. Han kommer fra en stilling som Senior Asset Manager i DEAS Asset Management. En stilling, han har haft siden 2022.

– Jeg glæder mig allermest til at bidrage til en endnu stærkere Asset Management-organisation og at udvikle vores produkter og ydelser til vores investorer, så de kan opnå de bedst mulige resultater, siger Lars Rau Brysting.

Hans fornemmeste opgaver bliver op optimere selskabets asset management-arbejde.

Sammen med mit team vil jeg over den kommende tid fokusere på at møde investorernes forventninger i endnu højere grad og skærpe det pro-aktive asset management-arbejde, siger han.

Lars Rau Brysting har tidligere en større erfaring inden for forretning og jura. Han har tidligere været koncernejendomschef i Kriminalforsorgen.

Lars Rau Brysting får ansvaret for at lede de mandater og porteføljer, der ligger under DEAS Asset Managements team i Danmark, der består af 18 asset managers og specialister.

Læs også Anette Grotum får ny nordisk lederstilling i Deas





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder